Odradek – Fattas

Från Ralles musikaliska sida:

“…några syntbitar och ljudskärvor, ibland med en svag lukt av gitarr, som under många år ackumulerats kring de mörka hörnen i datorns minnen – till slut skrapades de upp och släpptes ut över 23 exemplar C60-kassetter där de slutligen fick ordning på sig, tilldelades sina rätta titlar och packades in i därtill passande omslag, samt andra tillhörande procedurer.”

Skulle man vilja ha sig en egen av dessa små artefakter för cirkapris 50kr är det bara att maila till ralf.rotmalm@gmail.com och fråga. Vill man istället bara lyssna utan krångel finns hela albumet (förutom en halv sekund) här: https://youtu.be/-jwfwasUpyk

01 Hoika poika
02 Bumbas pruffs
03 Nästan ingenting / Allt i påse
04 Spröda ögon
05 Friluftsdagen
06 Tvärtemot Sevastopol
07 Tidiga arkiv
08 Damasker dubbleras (i mörker)
09 Kranar med ingen markering på
10 Värsta masken
11 Dimfingrar
12 Vad du tror är fel
13 Uti fudum
14 Husets vinter
15 Godnattionalsången

This entry was posted in Bild, Musik and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.